REISADVIES

Reisadvies nodig van een ervaren reiziger?
– Ik help jou graag! –

Al sinds ik me kan herinneren ben ik gek op alles wat met vakantie, het buitenland, andere talen en culturen te maken heeft. Vanaf het begin van de middelbare school wist ik, ik wil ‘iets in het toerisme’ doen. Een grote verrassing was het dus ook niet dat ik in 2010 begon aan de HBO-opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs (HTRO).

Tijdens mijn opleiding heb ik al veel van de wereld mogen zien. Zo maakte ik studiereizen naar Madrid en Suriname, liep ik een half jaar stage in Barcelona, vertrok ik voor een andere stage naar Cambodja, Thailand en de Canarische Eilanden en ging ik op vakantie naar Griekenland en Curacao.

Met mijn diploma op zak ging ik vol goede moed op zoek naar een baan in de reisbranche, maar dat viel nog niet mee. Nu, ruim drie jaar later, ben ik een stage bij D-Reizen en drie jaar ervaring als Content Specialist bij verschillende reisbedrijven rijker. Hoewel ik nog maar 25 jaar ben, heb ik al aardig wat reiservaring en er de nodige (honderden) uurtjes uitzoekwerk opzitten.

Daarom lijkt het mij erg leuk jullie te helpen met reisgerelateerde vragen, vakantiedillema’s of reisadvies. Heb jij zo’n vraag? Stel hem dan hieronder en ik zal je zo snel mogelijk helpen!