Plannen 2017

YEAH! Dit jaar gaat voor mij echt een topjaar worden! Als het allemaal goed gaat en het financieel gezien allemaal lukt ga ik in 2017 vier keer op vakantie. De eerste zit er al op, want begin februari ben ik samen met mijn vriend naar Stockholm geweest. Brr, wat was het daar koud, maar daarover snel meer.

Dan wordt mijn volgende reisje weer een stedentrip, want over 19 dagen ga ik samen met een vriendinnetje naar Barcelona. Super leuk, want precies vijf jaar geleden hebben wij samen met nog een vriendin een half jaar in het mooie Barca gewoond vanwege stage. Dus dat wordt de nodige tapas eten, sangria’s drinken en herinneringen ophalen. Als je nog nooit in Barcelona bent geweest kan ik je dat trouwens heel erg aanbevelen! Zelfs voor een weekje aan het begin van de zomer, want dan ga je na sightseeën en winkelen gewoon lekker op het strand liggen.

Ruim drie maanden later pak ik dan mijn backpack in om met twee vriendinnen richting Sri Lanka te vertrekken. We gaan daar twee weken rondtrekken, van de natuur genieten, tempels bekijken en lekker aan het strand liggen. Ik ben super benieuwd wat ik ervan vind en of ik er iets herken vanuit Thailand, Cambodja of Bali. Het lijkt me heel leuk om daar te leren surfen en op safari te gaan in een natuurpark. Beide heb ik namelijk nog nooit gedaan.

In september heb ik dan nog twee weekjes vakantie over om met mijn vriend weg te gaan. Het ligt een beetje aan onze financiën waar we heen gaan. Heb je nog tips voor een niet al te dure vakantie met mooi weer in september, be my guest!

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: