Place the Moment poster

Leuk voor in huis: een Place the Moment-poster (mét 10% korting)!*

Heb jij een bijzondere reis gemaakt waar je nog vaak aan terug denkt? Houd je warme herinneringen over aan een bepaalde plek met een speciaal persoon? Of is er voor jou een datum met een speciale betekenis? Dan is een poster van Place the Moment écht iets voor jou!

Place it, Name it, Love it

Zo een poster (50 bij 70 cm.) maak je helemaal zelf. En dat is leuk en heel gemakkelijk! De eerste stap is het kiezen van de ‘place’, de grote ronde plattegrond die op je poster komt te staan. Dit kan van alles zijn, van je lievelingsstad tot een bijzonder vakantieadres.

Vervolgens gebruik je een of meerdere woorden om het moment op de kaart te beschrijven. Dit kan een naam of woord zijn, maar ook bijvoorbeeld een mooie spreuk. Ten slotte hoef je alleen nog maar een mooie kleurcombinatie te kiezen en je poster is good to go!

Mijn Place the Moment poster op tafel
Mijn Place the Moment poster!

Mijn Place the Moment

Hierboven zie je mijn Place the Moment poster van Deventer. Even heb ik getwijfeld of ik niet zou kiezen voor een mooie vakantiebestemming, maar dit moment en deze plek betekenen gewoon heel veel voor mij.

Deventer is de plaats waar ik woon en de datum (16-10-2017) staat voor de dag dat ik samen met Jordy de sleutel kreeg van mijn eerste échte huis! Best wel een speciaal moment, want vanaf die dag hebben we samen met veel hulp van familie en vrienden letterlijk het hele huis op zijn kop gezet. Alles, maar dan ook echt álles is verbouwd. Des te leuker is het om er met deze poster af en toe aan herinnerd te worden waar en wanneer het allemaal begon.

Zoals je ziet heb ik mijn poster vrij strak en donker gemaakt. Omdat wij in ons huis veel gebruik hebben gemaakt van donkere kleuren, zoals antraciet vind ik deze combinatie heel gaaf. De stip in het geel komt dan ook extra mooi uit.

10% korting op jouw Place the Moment!

Wil jij ook zo’n gave poster in jouw huis? Gebruik dan de kortingscode WANDERING10 en ontvang 10% korting op het aankoopbedrag! Place it, Name it, Love it. Kies de locatie van jouw plattegrond, beschrijf het met een mooie naam of spreuk, kies de kleur die bij jouw interieur past en bestellen maar! Bestel hier jouw speciale Place the Moment poster met korting!

Psst: Laat je even weten hoe jouw poster eruit ziet?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Place the Moment.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: