De Karelsbrug in Praag

17 bezocht, 179 te gaan

Wauw. Ik dacht altijd dat ik alle landen van de wereld wel ging halen, maar na een kort rekensommetje blijkt dat ik dan de komende 45 jaar zo’n 4 landen per jaar moet bezoeken. Nu heb ik er toch wat minder vertrouwen in haha. Maar laten we het van de positieve kant bekijken en het over die 17 landen hebben waar ik al wel ben geweest.

Toen ik nog baby Sanne was namen mijn ouders me al mee het vliegtuig in naar Spanje. De jaren daarna gingen we vooral naar verschillende campings in Frankrijk en Italië, maar ook Portugal en Kroatië werden niet overgeslagen. Toen ik na de Havo koos voor de studie Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs kon ik ook de eerste landen buiten Europa afstrepen. Zo mocht ik tijdens een stage mee naar Thailand en Cambodja en organiseerde school een studiereis naar Suriname.

Momenteel heb ik dus 17 landen bezocht en hopelijk worden er dat snel meer! Ben je benieuwd naar foto’s van mijn reizen dan moet je zeker verder scrollen, want hieronder vind je wat van mijn foto’s van Stockholm, Bali, Praag, Curacao en Tenerife.

STOCKHOLM, 2017

BALI & GILI TRAWANGAN, 2016

PRAAG, 2016

CURACAO, 2015

TENERIFE, 2013

Ben jij al op een of meerdere van deze plekken geweest?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: